Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Freeware Forum > Linux

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18. Feb 2013, 09:37 PM   #1 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default Ubuntu

I have installed today the ubuntu and i can't connect to the internet from ubuntu but from Windows7 is okay(can't find my network...and when i can it's impossible to connect)! You know something about this problem??
Xenios is offline   Reply With Quote
Old 19. Feb 2013, 03:30 AM   #2 (permalink)
Site Manager
 
MidnightCowboy's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: South American Banana Republic, third bunch from the left
Posts: 15,219
Default

It depends on what type of connection you need to configure. These should help you:

http://www.youtube.com/watch?v=pGUSNLpe1Ec
http://www.youtube.com/watch?v=rYXt0XdXlhY
https://help.ubuntu.com/10.04/switch...-internet.html
__________________
Buy a Hoover and prove technology sucks.
MidnightCowboy is offline   Reply With Quote
Old 19. Feb 2013, 02:02 PM   #3 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Default

Now is working..thank you!!
Xenios is offline   Reply With Quote
Old 19. Feb 2013, 03:59 PM   #4 (permalink)
Site Manager
 
MidnightCowboy's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: South American Banana Republic, third bunch from the left
Posts: 15,219
Default

Great! Ask if you have any more queries.
__________________
Buy a Hoover and prove technology sucks.
MidnightCowboy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 01:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.