Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Debating Chamber > Internet, Web Apps and Networking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27. Apr 2011, 06:45 AM   #71 (permalink)
Senior Member
 
eyeb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Planet X
Posts: 886
Default

hm. the newest 1.11 works with wot too for me.

The only problem now is that this new version doesn't seem to actually work with TL lol. I no longer get the little drop down menu that TL has
eyeb is offline   Reply With Quote
Old 28. Apr 2011, 12:06 AM   #72 (permalink)
J_L
Co-Author, Best Free Security List
 
J_L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,003
Default

It happens to me at first, but fixed itself after a while. I've tried disabling add-ons to look for incompatibilities, but there were none.

The drop down menu doesn't appear sometimes when I open multiple tabs.
J_L is offline   Reply With Quote
Old 28. Apr 2011, 03:37 AM   #73 (permalink)
Senior Member
 
bo.elam's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,714
Default

eyeb/J.L, the drop down appears, for me, on every page, except
my Home page (Google.com). I only use 3 addons, maybe that's
the reason is working fine for me.

Bo
bo.elam is offline   Reply With Quote
Old 28. Apr 2011, 03:06 PM   #74 (permalink)
Senior Member
 
eyeb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Planet X
Posts: 886
Default

drop down doesnt appear on ff3 no matter what i do :S I've installed it in a clean firefox and nothing appears.

And I'm not using ff4 yet either :S

edit: it does work in ff4 though but not on first tab that's open. only seems to kick in after I open a second tab
eyeb is offline   Reply With Quote
Old 29. Apr 2011, 02:23 AM   #75 (permalink)
Senior Member
 
bo.elam's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,714
Default

Quote:
Originally Posted by eyeb View Post

edit: it does work in ff4 though but not on first tab that's open. only seems to kick in after I open a second tab
I guess that's why it does not work on my home page or as you said,
it does work on FF4 but not on first tab that is open.
Something that I noticed last night is that IN this forum it does not
work, for me, on any tabs other than the first one that I open.
I feel good about this addon and I believe it will be part of my addons.
For now I ll be installing it sandboxed as I have been doing till now but
eventually I will install it on my system.

Bo
bo.elam is offline   Reply With Quote
Old 01. May 2011, 03:18 AM   #76 (permalink)
Senior Member
 
garth's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Here.
Posts: 1,522
Default

I've installed the BDTL Chrome addon into BlackHawk browser and the search result analyser icons are not being displayed in DuckDuckGo search results. Anyone else having this issue?
__________________
Heavy Metal + Lego = . That is all. ^.^
garth is offline   Reply With Quote
Old 01. May 2011, 03:31 AM   #77 (permalink)
Abandoned
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by garth View Post
I've installed the BDTL Chrome addon into BlackHawk browser and the search result analyser icons are not being displayed in DuckDuckGo search results. Anyone else having this issue?
It doesn't work with Duck for me either. It does work with Google SSL, though.
https://chrome.google.com/extensions...kcencbaoegdjlp
  Reply With Quote
Old 01. May 2011, 05:29 AM   #78 (permalink)
Senior Member
 
eyeb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Planet X
Posts: 886
Default

noticed something a bit odd after installing rest of my addons in FF4.
I lost the TL dropdown menu again. At first I thought TL wasn't working but I saw the scanning icon while using google. Below is a picture of it. The other 2 link rating/scanners are WOT and M86 secure browsing addons. I'll mention that I'm using about 30+ other addons as well. I've not been able to narrow it down to which one causes problems. Sometimes I have them all running and TL is fine, other times not working. I'm suspecting it might be M86 or WOT however just because the 3 kind of do the same. But it's variable in when TL wants to work because I've disabled/enabled in all the combinations I can think of and it works some and not.

http://img600.imageshack.us/img600/7...pboard01kz.jpg
eyeb is offline   Reply With Quote
Old 01. May 2011, 05:53 AM   #79 (permalink)
J_L
Co-Author, Best Free Security List
 
J_L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,003
Default

It works fine with WOT now, so I suspect M86 may be your problem.
J_L is offline   Reply With Quote
Old 01. May 2011, 06:57 AM   #80 (permalink)
Senior Member
 
bo.elam's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,714
Default

Quote:
Originally Posted by eyeb View Post
noticed something a bit odd after installing rest of my addons in FF4.
I lost the TL dropdown menu again. At first I thought TL wasn't working but I saw the scanning icon while using google. Below is a picture of it. The other 2 link rating/scanners are WOT and M86 secure browsing addons. I'll mention that I'm using about 30+ other addons as well. I've not been able to narrow it down to which one causes problems. Sometimes I have them all running and TL is fine, other times not working. I'm suspecting it might be M86 or WOT however just because the 3 kind of do the same. But it's variable in when TL wants to work because I've disabled/enabled in all the combinations I can think of and it works some and not.

http://img600.imageshack.us/img600/7...pboard01kz.jpg
Start Firefox in safe mode. In FF4 its done differently than before.
http://support.mozilla.com/en-US/kb/...x-in-safe-mode

You probably know this but I don't assume nothing so if you have not tried
it, do it. It might help you figure out what you need to know.

Bo
bo.elam is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 05:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.