Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Debating Chamber > Internet, Web Apps and Networking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24. Feb 2015, 06:10 PM   #1 (permalink)
Senior Member
 
Concerned User's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: இந்தியா, सिन्धु, India
Posts: 486
Default Firefox 36

Firefox 36 appears to have come through. Just updated the portable version successfully through the automatic updater. Release notes:

https://www.mozilla.org/en-US/firefo.../releasenotes/
Concerned User is offline   Reply With Quote
Old 26. Feb 2015, 10:08 AM   #2 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,329
Default

Thank you for the update.

Did a fresh install today.

The Hello icon now appears in the toolbar, which I removed by using Customization option, and then moving the icon.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 26. Feb 2015, 02:37 PM   #3 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Perth, AU
Posts: 192
Default

- has anyone tried the new 'Firefox Hello'?.

a new app that comes with FF 36.
Pierre2 is offline   Reply With Quote
Old 26. Feb 2015, 03:49 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
danielson's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,156
Default

Haven't tried "hello" but i did say "good bye" to it.
about:config ; loop (enabled) to false (=disabled) - nice, does just what i want!
danielson is offline   Reply With Quote
Old 26. Feb 2015, 05:44 PM   #5 (permalink)
Copy Editor
 
torres-no-tan-magnifico's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,120
Default

I tried your suggestion, but the Hello icon is still working after setting it to false.
__________________
(Mx16 + Cx1 + Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33)
torres-no-tan-magnifico is offline   Reply With Quote
Old 26. Feb 2015, 06:06 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
bo.elam's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,714
Default

Hi Torres, by switching loop.enabled to False, you shouldn't even be seeing the Hello icon in Customize. I would try a new Firefox profile.

If you are using Classic theme restorer, you need to untick Option for loop.enabled in Advanced.

Bo
bo.elam is offline   Reply With Quote
Old 27. Feb 2015, 12:15 AM   #7 (permalink)
Copy Editor
 
torres-no-tan-magnifico's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,120
Default

Hi Bo,
I've removed the icon from the Toolbar and it now shows only in the Customize window. Changing the value to false doesn't alter anything, but I'm no longer bothered as I don't see the hideous, grinning icon any more!
__________________
(Mx16 + Cx1 + Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33)
torres-no-tan-magnifico is offline   Reply With Quote
Old 06. Mar 2015, 03:35 AM   #8 (permalink)
Senior Member
 
Concerned User's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: இந்தியா, सिन्धु, India
Posts: 486
Default

Firefox 36.0.1 came through just now, release notes:

https://www.mozilla.org/en-US/firefo.../releasenotes/
Concerned User is offline   Reply With Quote
Old 08. Mar 2015, 09:07 AM   #9 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,329
Default

Thank you. Quite an important update as it fixes many issues.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 21. Mar 2015, 07:07 AM   #10 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,329
Default

Firefox 36.0.3 released with a security fix.

https://www.mozilla.org/en-US/firefo.../releasenotes/
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.