Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Debating Chamber > Internet, Web Apps and Networking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07. Feb 2015, 10:54 PM   #1 (permalink)
Senior Member
 
Melita-s's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Canada
Posts: 636
Default Updating Adobe Flash Player

In order to update my Adobe Flash Player, I have checked the following links that Anupam has posted in 2010.

http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_1415...?promoid=DNRTE

http://www.adobe.com/products/flashp...ort/index.html

http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html

None of them are working anymore. I find it impossible to locate them in Adobe web site! Where can I find the new links to these pages please?

Thank you,
__________________
Melita
Melita-s is offline   Reply With Quote
Old 08. Feb 2015, 02:05 AM   #2 (permalink)
J_L
Co-Author, Best Free Security List
 
J_L's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,003
Default

I believe Anupam uses this link these days: http://www.adobe.com/products/flashp...ribution3.html
__________________
http://www.t7j7l.blogspot.com/
J_L is offline   Reply With Quote
Old 08. Feb 2015, 07:04 AM   #3 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,275
Default

J_L is correct.

Melita, where did you find those links? They are from long ago.. 2010! You didn't find new threads?

Well, here it is:

http://www.techsupportalert.com/free...ayer-16-a.html

Please follow the links in the above thread.

We also post about flash player updates in the thread.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 08. Feb 2015, 06:39 PM   #4 (permalink)
Senior Member
 
Melita-s's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Canada
Posts: 636
Default

Thank you Anupam. I went to the link above. The 'setup files' link there is working but the un-installer link gives me a blank page. What could the reason be?

Regards,
__________________
Melita
Melita-s is offline   Reply With Quote
Old 08. Feb 2015, 08:36 PM   #5 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,275
Default

I think some add-on in your browser might be interfering with it.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 08. Feb 2015, 10:24 PM   #6 (permalink)
Senior Member
 
Melita-s's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Canada
Posts: 636
Default

Yes Anupam, it was NoScript that prevented the page from opening. I disabled it temporarily and the link worked. Thank you very much.

Regards,
__________________
Melita
Melita-s is offline   Reply With Quote
Old 27. Feb 2015, 10:55 AM   #7 (permalink)
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Bangladesh
Posts: 1
Default

If nothing works well then just open a page which has video and showing error then just click the upgrade or install flash option. I really do this very often.
jannatul18 is offline   Reply With Quote
Old 27. Feb 2015, 02:49 PM   #8 (permalink)
Senior Member
 
Melita-s's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Canada
Posts: 636
Default

Quote:
Originally Posted by jannatul18 View Post
If nothing works well then just open a page which has video and showing error then just click the upgrade or install flash option. I really do this very often.
Thank you for this method. I am sure it works.

Regards,
__________________
Melita
Melita-s is offline   Reply With Quote
Old 28. Feb 2015, 06:23 PM   #9 (permalink)
Senior Member
 
bo.elam's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,714
Default

Quote:
Originally Posted by Melita-s View Post
I went to the link above. The 'setup files' link there is working but the un-installer link gives me a blank page. What could the reason be?
Hi Melita. I also get a blank page in my XP. You really don't need to disable NoScript to get it working. Next time, all you need to do for the uninstaller page to display properly is temporarily allow adobe.com in NoScript menu or add the domain to the white list. FWIW, in W7, the uninstaller page displays good enough to download the uninstaller without having to allow scripts.

Bo
bo.elam is offline   Reply With Quote
Old 01. Mar 2015, 07:43 PM   #10 (permalink)
Senior Member
 
Melita-s's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Canada
Posts: 636
Default

Thank you Bo. Contents noted.

Kind regards,
__________________
Melita
Melita-s is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 09:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.