Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Debating Chamber > Internet, Web Apps and Networking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28. Sep 2013, 08:18 AM   #1 (permalink)
Member
 
yabbadoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Stonehenge - GB
Posts: 9
Default Standby/Hibernate Problem with Chrome

Using Standby/Hibernate, Chrome does not immediately connect with the Internet on return. Have to repeatedly reload and it takes 30-40 seconds to load up.

Has anybody else got this problem ?

Firefox and IE work perfectly OK and reconnect immediately..
yabbadoo is offline   Reply With Quote
Old 03. Oct 2013, 05:46 PM   #2 (permalink)
Editor
 
George.J's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,927
Default

Sorry to disappoint, haven't had this problem till now on Chrome...
__________________
If you seek for attention, do common things in life in an uncommon way!
George.J is offline   Reply With Quote
Old 03. Oct 2013, 10:42 PM   #3 (permalink)
Member
 
yabbadoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Stonehenge - GB
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by George.J View Post
Sorry to disappoint, haven't had this problem till now on Chrome...
George - thanks.

I have installed "Keep Awake" and "Wake Up", two Chrome extensions. So far it looks optimistically promising, we shall see with more time. KA is set at "Keep display awake" and WU at "Screen will be kept on". I have also set Chrome to return to the page last displayed at Standby.

Yabba
yabbadoo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.