Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Debating Chamber > Internet, Web Apps and Networking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20. Feb 2013, 12:14 PM   #11 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,336
Default

Quote:
Originally Posted by eyeb View Post
just post a thread about firefox 20 now so you won't be beaten , then amend in the link a week later
And make myself look like a fool, huh? ... no way

The new release is six weeks away
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 20. Feb 2013, 02:17 PM   #12 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Northeast US
Posts: 476
Default

Quote:
Originally Posted by eyeb View Post
just post a thread about firefox 20 now so you won't be beaten , then amend in the link a week later
LOL...you could do the same thing with the adobe flash player as well, although getting the release number right would be a bit more challenging.
__________________
T
Taurus is offline   Reply With Quote
Old 28. Feb 2013, 08:25 AM   #13 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,336
Default

Firefox 19.0.1 will be released soon. It's not available on Mozilla site yet, but I just got the notification within Firefox for the new version. So, it should be available on the Mozilla site soon.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 28. Feb 2013, 08:30 AM   #14 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,336
Default

The big window popped up now about the update, and on clicking the "View more information about this update", it took me to the release notes for this version:

https://www.mozilla.org/en-US/firefo.../releasenotes/

According to the release notes, this update is mainly for Windows 8, and that too is related to AMD Radeon graphics card.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 01. Mar 2013, 08:39 AM   #15 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,336
Default

The new version is not available on the Mozilla site yet. The update notification keeps popping up for the new version, but still no sign of download on Firefox page. The download is not available on the ftp site too. I hope they make it available soon, because I prefer that way. Don't want to download from the download sites. Will wait some more.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 08. Mar 2013, 09:37 AM   #16 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,336
Default

Firefox 19.0.2 has been released, and is available for download on the Mozilla site.
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 09. Mar 2013, 02:20 PM   #17 (permalink)
Senior Member
 
Concerned User's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: இந்தியா, सिन्धु, India
Posts: 486
Default

Quote:
Originally Posted by Anupam View Post
Firefox 19.0.2 has been released, and is available for download on the Mozilla site.
Updated!
Concerned User is offline   Reply With Quote
Old 10. Mar 2013, 11:47 AM   #18 (permalink)
Senior Member
 
eyeb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Planet X
Posts: 887
Default

anyone know how to reset the click to play setting for flash plugin? Somehow when I updated, all flash plays now automatically, instead of showing the blue plugin icon next to url asking to play it. I don't want to remake the entire firefox profile to get it working again :S I installed flashblock in meantime which works but it's another addon on my evergrowing list

I've set plugins.click_to_play to true but it doesn't seem to do anything
eyeb is offline   Reply With Quote
Old 10. Mar 2013, 12:01 PM   #19 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,336
Default

plugins.click_to_play is the right one. You set it right.. that should have worked. Maybe restart Firefox or something?
__________________
Anupam
Anupam is offline   Reply With Quote
Old 11. Mar 2013, 02:10 PM   #20 (permalink)
Senior Member
 
eyeb's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Planet X
Posts: 887
Default

hm I'm thinking I may have selected the allow for this site all the time setting for youtube I tested using the site lol.

Anyways, I've been trying to find a way to reset that option but can't find where it is stored.

edit: nvm, found it aboutermissions, should have googled harder
eyeb is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 02:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.