Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Freeware Forum > General Computer Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02. Sep 2010, 09:42 AM   #1 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bangalore
Posts: 183
Default MSE Beta

System:MSE Beta, Comodo Firewall (Window's disabled), MBAM Active, Windows 7 x64.
----------------
FYI-

Yesterday my internet stopped in the desktop, all troubleshooting i can think off failed...uninstalled Comodo didn't worked, disabled MBAM, same...windows network repair said internet is working fine...ping to few sites worked (with name/ IP), different DNS gave same result...after i gave up, did a image restore - internet worked fine for few min, as soon as did a MSE update again internet got blocked .

Then i recalled Server 2008R2/ forefront feature that if you disable windows firewall it will block network connectivity (at least what i know), also MSE beta has widnows firewall integration - thus i believe would have caused it, uninstalled MSE - installed Avira, internet works fine.
__________________
Relativity applies to physics, not ethics...
tushR is offline   Reply With Quote
Old 02. Sep 2010, 09:52 AM   #2 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,315
Default

Whats your OS? And why did you decide to use the beta version of MSE? Beta versions are not recommended for general use.
__________________
Anupam
Anupam is online now   Reply With Quote
Old 02. Sep 2010, 10:07 AM   #3 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bangalore
Posts: 183
Default

Quote:
Originally Posted by Anupam View Post
Whats your OS? And why did you decide to use the beta version of MSE? Beta versions are not recommended for general use.
I mentioned Windows 7 x64, why beta - like testing new things and burning my finger (I always knew i had a complete image back up) .
__________________
Relativity applies to physics, not ethics...
tushR is offline   Reply With Quote
Old 02. Sep 2010, 10:09 AM   #4 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,315
Default

Quote:
Originally Posted by tushR View Post
I mentioned Windows 7 x64, why beta - like testing new things and burning my finger (I always knew i had a complete image back up) .
Oops.. I missed that. Sheesh, should look better... sorry about that.

Ah, so I see, your finger got burnt .
__________________
Anupam
Anupam is online now   Reply With Quote
Old 02. Sep 2010, 12:27 PM   #5 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Bangalore
Posts: 183
Default

...yes, finger got burnt.. but yes I had the disc image that I took from my HP scanner - to rescue me .
__________________
Relativity applies to physics, not ethics...
tushR is offline   Reply With Quote
Old 02. Sep 2010, 12:53 PM   #6 (permalink)
Super Moderator
 
Anupam's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: India
Posts: 15,315
Default

Quote:
Originally Posted by tushR View Post
but yes I had the disc image that I took from my HP scanner - to rescue me .
LOL, I remember that from somewhere
__________________
Anupam
Anupam is online now   Reply With Quote
Old 02. Sep 2010, 01:04 PM   #7 (permalink)
Maestro di Search
 
Jojo Yee's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7,835
Default

Quote:
Originally Posted by Anupam View Post
Quote:
Originally Posted by tushR View Post
but yes I had the disc image that I took from my HP scanner - to rescue me .
LOL, I remember that from somewhere
Shouldn't there be a software which can convert the image from an HP scanner to a disk image readable by the PC system.
Jojo Yee is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.