Gizmos Freeware Reviews  

Go Back   Gizmo's Freeware Forum > Freeware Forum > General Computer Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23. Mar 2013, 12:24 PM   #11 (permalink)
Nen
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Default

FIXED!

Thanks for your suggestions


Yes, it turned out that Bitdefender is not supposed to be uninstalled that way, but with its own uninstaller. Which I then run, but with no success (harm was already done).

So I posted this in BleepingComputer and they suggested to run:

sfc /scannow command...and the chkdsk /r command

Then it asked me to enter the Windows repair disk CD for copying some dllīs and such, and after rebooting all is working fine again.


Thanks again
Nen is offline   Reply With Quote
Old 23. Mar 2013, 01:36 PM   #12 (permalink)
Nen
Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Default

Welll... its not fixed after all...

I have make a new reboot, and the same problems are appearing again...


The thing is that sound is working again.

Windows Update is not working: it says they couldnīt be installed

The startup programs are not working either...

Windows installer is not working...

Last edited by Nen; 23. Mar 2013 at 02:02 PM.
Nen is offline   Reply With Quote
Old 23. Mar 2013, 07:21 PM   #13 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,028
Default

Quote:
Originally Posted by Nen View Post
Welll... its not fixed after all...
Quote:
Originally Posted by Nen View Post
So I posted this in BleepingComputer...
IMHO, you've hit on a good help site in choosing BleepingComputer. There are lot of very experience people there. I'd say stick with them and follow-up your thread with the issues you continue to experience. Be sure to give them full details of what is happening.
Joe A.TT is offline   Reply With Quote
Old 24. Mar 2013, 04:12 AM   #14 (permalink)
Editor
 
George.J's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,950
Default

Quote:
Originally Posted by Nen View Post
Welll... its not fixed after all...

I have make a new reboot, and the same problems are appearing again...


The thing is that sound is working again.

Windows Update is not working: it says they couldnīt be installed

The startup programs are not working either...

Windows installer is not working...
I'd advice you to not seek technical help from two different sites at the same time.

As for your startup programs not working, did you try the troubleshooting procedure I suggested.
__________________
If you seek for attention, do common things in life in an uncommon way!
George.J is offline   Reply With Quote
Old 24. Mar 2013, 04:59 PM   #15 (permalink)
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1,028
Default

Quote:
Originally Posted by George.J View Post
I'd advice you to not seek technical help from two different sites at the same time.
I agree. That could be a prescription for confusion, lol.
Joe A.TT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT +1. The time now is 12:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.